11 Ekim 2011 Salı
Kestaneli Toplar
Malzemeler:
* 2-2,5 paket çikolatalı ikram bisküvi, toz haline getirilmiş
* 1 portakal kabuğunun rendesi (ince tarafla rendelenip şekerle ezilmiş)
* 1 portakalın suyu
* 10 adet çikolata kaplı kestane ezmesi (veya sade kestane püresi)
* 1 avuç ceviz içi, dövülmüş
* yarım çay bardağı süt
üzeri için:
* eritilmiş çikolata
* antep fıstığı / hindistan cevizi
Hazırlanması:
1. Toplar için süt hariç kalan malzemeyi karıştırın. Sütü azar azar ekleyerek hamur haline getirin.
2. Hamurdan cevizden küçük parçalar koparıp yuvarlayın. Yuvarladığınız topları çikolataya batırıp antep fıstığında yuvarlayın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder