Malzemeler :
500 gr çubuk makarna
Yarım litre süt
2 çorba kaşığı margarin
4 adet Yumurta
200 gr. Kaşar Peynir
Tuz
Karabiber
Hazirlanisi :
Makarnaları kırmadan haşlayıp, suyunu süzünüz.
Bir tepsiye alıp içerisine eritilmiş yağı, rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını koyup, karıştırınız.
Üzerine kalan kaşar peynirini serpiniz.
Diğer tarafta bir kaba 4 yumurtayı kırıp çatalla iyice çırpınız.
Yumurtaya yarım litre sütü, tuzu, karabiberi koyup, tepsideki makarnaların üzerine gezdirerek dökünüz.
En üstüne erimiş 1 kaşık yağı gezdirerek dökünüz.
Fırından üzeri kızardıktan sonra çıkarıp, hafif soğuyunca kare veya baklava şeklinde kesip servis yapınız. (isteğe bağlı)
Bir tepsiye alıp içerisine eritilmiş yağı, rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını koyup, karıştırınız.
Üzerine kalan kaşar peynirini serpiniz.
Diğer tarafta bir kaba 4 yumurtayı kırıp çatalla iyice çırpınız.
Yumurtaya yarım litre sütü, tuzu, karabiberi koyup, tepsideki makarnaların üzerine gezdirerek dökünüz.
En üstüne erimiş 1 kaşık yağı gezdirerek dökünüz.
Fırından üzeri kızardıktan sonra çıkarıp, hafif soğuyunca kare veya baklava şeklinde kesip servis yapınız. (isteğe bağlı)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder