21 Nisan 2011 Perşembe
Mantarli Tavuk
Malzemeler:
2 soğan
4 sivri biber
1 kg mantar
1 kg kuşbaşı tavuk
3 domates
4 yemek kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı kaşar peynir
pul biber,karabiber,köri,tuz
Hazırlanisi:
Soğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp sıvıyağda pembeleşinceye kadar pişirin.Tavuğu ekleyin, 5 dakika kadar tavukları da pişirin. Domatesi ve mantarı ekleyerek harlı ateşte mantar ve tavuklar pişinceye kadar pişirin.Daha sonra baharatları ekleyerek fırın tepsisine alın.Üzerine kaşar peynir ekleyerek önceden ısıtılmış fırında peynir eriyinceye kadar pişirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder