2 Mayıs 2011 Pazartesi

Cin Pilavi ( Salata )


Malzemeler :

2 Su bardağı pirinç
4 Su bardağı su
5 yemek kaşığı zeytintağ
250 Gram kornişon turşu
Bir bağ dereotu
yarım demet yeşilsoğan
konserve mısır
2 adet limon
tuz

Yapilisi :

Pirincimizi yıkadıktan sonra normal pilav yapar gibi pişiriyoruz.Soğumaya yakın turşu,dereotu,yeşilsoğanı küçük küçük doğrayıp içine karıştırıyoruz.konserve mısırı ekleyip 2 limonu üstüne sıkıyoruz.ısrarla yapıp yemenizi tavsiye ederim:)

NOT:ufak ufak tiftiklediğimiz tavuk parçalarınıda katabiliriz bu şekildede çok leziz bir tad ortaya çıkıyor.bu tarif isterseniz 5 çaylarında misafirinize ikram edin isterseniz akşam yemeğinizde tüketin.bu bir salatadır soğuk tüketiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder