2 Mayıs 2011 Pazartesi
Cin Pilavi ( Salata )
Malzemeler :
2 Su bardağı pirinç
4 Su bardağı su
5 yemek kaşığı zeytintağ
250 Gram kornişon turşu
Bir bağ dereotu
yarım demet yeşilsoğan
konserve mısır
2 adet limon
tuz
Yapilisi :
Pirincimizi yıkadıktan sonra normal pilav yapar gibi pişiriyoruz.Soğumaya yakın turşu,dereotu,yeşilsoğanı küçük küçük doğrayıp içine karıştırıyoruz.konserve mısırı ekleyip 2 limonu üstüne sıkıyoruz.ısrarla yapıp yemenizi tavsiye ederim:)
NOT:ufak ufak tiftiklediğimiz tavuk parçalarınıda katabiliriz bu şekildede çok leziz bir tad ortaya çıkıyor.bu tarif isterseniz 5 çaylarında misafirinize ikram edin isterseniz akşam yemeğinizde tüketin.bu bir salatadır soğuk tüketiniz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder