2 Mayıs 2011 Pazartesi

Tavuk Göğsü Tatlısı


(üyelerimizden Selin Ayvaz'a bizimle Tavuk Göğsü Tatlısı tarifini paylaştığı için teşekkür ederiz.)

Malzemeler:
3 fincan un
3 fincan şeker
1 lt süt
Yarım paket margarin
Petibör kakaolu bisküvi

Üzerini süslemek için: ceviz veya fındık içi

Hazırlanışı:
Unu margarinle birlikte kavurun. Sütü ve şekeride ekleyip pişirmeden önce blendırdan geçirin. Daha sonra tekrar ocağa alıp göz göz olana kadar pişirin. Elde ettiğiniz muhallebinin yarısını bir borcama dökün. Üzerine kakaolu bisküviyi kırın. Kalan muhallebiyide üzerine döküp ceviz veya fındık içiyle süsleyin. Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder