15 Mayıs 2011 Pazar
Elmanin En Tatli Hali
Malzemeler :
6 adet elma
6 çorba kaşığı esmerşeker
4 su bardağı su
3-4 adet karanfil
Bir tutam kırmızı toz boya
1 su bardağı light süt
Yarım paket light vanilyalı puding
Süslemek için: Nane yaprakları
Yapılışı :
ELMALARIN kabuklarını soyup ortalarını çıkarın ve bir tencereye dizin. Üzerine esmerşeker, su, karanfil, kırmızı toz boya koyup kısık ateşte elmalar yumuşayana kadar pişirin. Diğer tarafta light süt ile light vanilyalı pudingi muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Sıcakken,pişen elmaların ortalarına doldurun. Taze nane yaprakları ile süsleyip servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder